CÉGISMERTETŐ

MEGBÍZHATÓ KÖRNYEZETBARÁT TERMÉKEK
ORSZÁGOS KERESKEDELMI ÉS SZERVÍZHÁLÓZAT
NEMZETKÖZI KERESKEDELMI ÉS SZERVÍZHÁLÓZAT
ISO 9001 MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER
CE MINŐSÍTÉS
2 ÉV GARANCIA

Gyárunkat a múlt század második felében alapították, azzal a céllal, hogy a mezőgazdaság részére korszerű gépeket gyártson, majd ebből a tevékenységből fejlődött ki a tüzelőberendezések gyártása. Az első ANYO olajégők 1962-ben készültek, először mezőgazdasági szárítók, később pedig különböző lakossági és ipari kazánokhoz, kemencékhez, hőlégfúvókhoz.

A 70-es években a magyarországi gázhálózat építésével egyidőben kifejlesztettük az ABG gázégõ sorozatunkat is. 1992 óta gyárunk teljes egészében magántulajdonú olasz-magyar vállalat lett. Az olasz tulajdonos a GENERAL BRUCIATORI (GB) Parma, amelyik az egyik legjobb nevű ipari égőgyártó Olaszországban.

A magyar tulajdonosok - egyben a cég vezetői- több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek a fűtéstechnika területén.

A tulajdonosváltás után a régebbi termékeket korszerűsítettük és teljesen új termékeket (SGB és AM sorozatú olaj, gáz ill. alternatív égők) gyártását vezettünk be. Az alkatrészeket neves európai gyártóktól szerezzük be.

A GB-Ganz Kft. az égők gyártása és forgalmazása mellett foglalkozik kazánok, hőlégfúvók, falikazánok, melegvíztárolók és alkatrészek értékesítésével. A termékek értékesítése a Kereskedelmi Irodáinkon (Budapest és Tapolca) és szerződéses partnereinken keresztül történik.

A gyártmányaink üzembe helyezését és garanciális ellátását a gyári szerviz mellett országos szerződéses szervizhálózattal biztosítjuk.

Jelenleg termelésünk nagyobb hányadát külföldön értékesítjük, ahol saját tulajdonú cégek ill. szerződéses partnerek képviselnek bennünket.

Vissza

GB-Ganz Tüzeléstechnikai Kft. 1103 Budapest Szlávy u. 22-30. Tel: 1-260-2727 Fax: 1-260-0033 E-mail: gbganz@gb-ganz.hu