Főoldal  |  Bejelentkezés  |  Elérhetőség  |  Oldaltérkép  | 
 
Név:
Rólunk     | Termékek     | Szolgáltatások     | GB-GANZ       
Üdvözöljük
 
A láng művészete
 

Gyárunkat a múlt század második felében alapították, azzal a céllal, hogy a mezőgazdaság részére korszerű gépeket gyártson, majd ebből a tevékenységből fejlődött ki a tüzelőberendezések gyártása. Az első ANYO olajégők 1962-ben készültek, először mezőgazdasági szárítók, később pedig különböző lakossági és ipari kazánokhoz, kemencékhez, hőlégfúvókhoz.

A 70-es években a magyarországi gázhálózat építésével egyidőben kifejlesztettük az ABG gázégő sorozatunkat is. 1992 óta gyárunk teljes egészében magántulajdonú olasz-magyar vállalat lett. Az olasz tulajdonos a GENERAL BRUCIATORI (GB1) Parma, amelyik az egyik legjobb nevű ipari égőgyártó Olaszországban.
2013 évtől tisztán magyar tulajdonú cég lett a GB-GANZ Kft.

A magyar tulajdonosok - egyben a cég vezetői- több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek a fűtéstechnika területén.

A tulajdonosváltás után a régebbi termékeket korszerűsítettük és teljesen új termékeket (SGB és AM sorozatú olaj, gáz ill. alternatív égők) gyártását vezettünk be.

Legújabb gyártmányaink:

A HG és HGV típusú gázégőcsalád, melyet technológiai célú levegő fűtésére fejlesztettünk ki és megfelelően kialakított légcsatornába építhető be, valamint az FSU típusú sötétsugárzó.

Az alkatrészeket neves európai gyártóktól szerezzük be. (DUNGS,Siemens,HoneyWell ..)

A GB-Ganz Kft. az égők gyártása és forgalmazása mellett foglalkozik meleg-vízkazánok, hőlégfúvók, falikazánok, napkollektorok, melegvíztárolók és alkat-részek értékesítésével.

A termékek értékesítése a Kereskedelmi Irodánkon és szerződéses partnereinken keresztül történik.

A gyártmányaink üzembe helyezését és garanciális ellátását a gyári szerviz mellett országos szerződéses szervizhálózattal biztosítjuk.

Jelenleg termelésünk nagyobb hányadát külföldön értékesítjük, ahol saját tulajdonú cégek ill. szerződéses partnerek képviselnek bennünket.

Termékeink minőségét szavatolja az EN ISO 9001szabvány szerinti tanúsított minőségirányítási rendszerünk.

Termékeink  rendelkeznek CE minősítéssel.

GB-Ganz Tüzeléstechnikai Kft. 1103 Budapest Szlávy u. 22-30. Tel: 1-260-2727 Fax: 1-260-0033 E-mail: gbganz@gb-ganz.hu